fbpx

Robotassistent Ubisoft hint naar Watch Dogs 3

Sam, de robotassistenten van Ubisoft, is de eerste hulplijn wanneer Canadese gamers bij de helpdesk van de uitgever aankloppen. Alles draait feilloos sinds de start van de bèta in januari, maar onlangs was Sam iets te loslippig. De hulpvaardige robot verklapt dat de ontwikkeling aan Watch Dogs 3 al volop aan de gang is.

De zoektocht naar aanwijzingen naar Watch Dogs 3 loopt al enige tijd: de aprilgrap van Ubisoft was een zogenaamde DedSec-hack van Uplay. De mini-game had geen teasers, maar de tweet op het Twitteraccount van Watch Dogs startte de speculaties.


Op het profiel stond de tweet ‘This is Everything” te lezen, een bericht dat later verwijderd werd. De voorgaande games hadden als marketingslogan “Everything is Connected”. Het zou een subtiele teaser kunnen zijn van de Franse uitgever.

De grootste reden om te denken dat Ubisoft bezig is met teasers van Watch Dogs 3 is robot Sam. Wanneer je naar het derde deel vraagt, antwoordt de artificiële robot het volgende:

Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de laatste vroege versie die ik probeerde, draait zeer goed. Het ontwikkelingsteam verricht wonderen! Ik kan niet wachten tot je het kan uittesten!

Ubisoft zelf hintte al dat E3 een spannende show wordt dit jaar waardoor een aankondiging van een game als Watch Dogs 3 zeker een optie is.

Een reactie achterlaten