fbpx

Rise of the Tomb Raider krijgt ondersteuning voor PS VR

De exclusiviteit van Rise of the Tomb Raider loopt bijna op zijn einde. Op 11 oktober verschijnt de game officieel voor de PlayStation 4. Het lange wachten loont de moeite, want de PS4-gebruikers krijgen heel wat extra’s.

Het spel wordt overgezet naar PlayStation 4 door de ontwikkelingsstudio Nixxes en krijgt heel wat extra content. Voor de twintigste verjaardag van Tomb Raider wordt het nieuwe hoofdstuk Blood Ties toegevoegd aan de game. Speciaal is dat dit onderdeel een exclusieve PlayStation VR-mode krijgt. Wie geen VR-headset heeft, kan het ook zonder de extra toeters en bellen spelen.


Daarbovenop wordt de nieuwe online co-op Endurance gameplay, outfits, wapens, Expedition Cards en alle eerder verschenen DLC toegevoegd aan de PS4-versie. Ook de moeilijkheidsgraad Extreme Survivor waarin geen enkel checkpoint verwerkt zit, maakt deel uit van deze editie.

Xbox One– en pc-spelers moeten enkele euro’s opleggen om het extra hoofdstuk Blood Ties te krijgen, tenzij ze in bezit zijn van een Season Pass. De DLC toont hoe de nonkel van Lara haar recht op het landhuis van de Crofts’ probeert te ontnemen. Lara’s Nightmare brengt dan nog eens een zombie-invasie naar Rise of the Tomb Raider.

Last, but not least, is de mogelijkheid om met één van de vijf klassieke Lara Croft-modellen uit de vorige games te spelen.

Een reactie achterlaten