fbpx

Artwork van Assassin's Creed Origins gelekt

De Amerikaanse winkelketen Target heeft alweer een game vroegtijdig gelekt. Dit keer gaat het om Assassin’s Creed Origins. Een werknemer plaatste een foto van een pre-orderkaart van de game online en bevestigt daarmee de titel en de setting van de nieuwe Assassin’s Creed.

De kaart toont duidelijk een gigantische piramide en de Sfinx van Gizeh nog voor het zijn neus verloor. Het is duidelijk dat het volgende deel zich afspeelt in het Oude Egypte. De protagonist is voorzien van een schild op zijn rug en draagt pijl en boog bij zich. O ja, en hij is in het gezelschap van een best grote roofvogel.


De pre-orderkaart heeft het over de Gold Edition, deze versie komt met een steelbook case en bevat heel wat extra content: een zijmissie genaamd Secrets of the First Pyramids, het Deluxe Pack en de Season Pass. Er is één element op de promotionele afbeelding dat niet klopt: het logo van Ubisoft. De uitgever veranderde het logo naar een eenvoudiger kleurloos design. Het zou vreemd zijn dat dit niet gebruikt wordt in nieuw promotioneel materiaal.

Feit is zeker: volgende week zal de nieuwe Assassin’s Creed onthuld worden tijdens de persconferentie op E3. Wat je tot dan moet doen? Kwijlen op deze artwork!

IMG_0578

Een reactie achterlaten