fbpx

Resident Evil Village heeft nu al een NSFW mod

Resident Evil village mod

Met drie vrouwen als slechteriken, is het niet verrassend dat de gaming community zijn beste beentje heeft bijgezet en nu al een mod klaar heeft voor Resident Evil Village. Slechts twee dagen na de release van Capcoms nieuwste horrorgame staat al een mod online die de vampierendames in de game van hun kledij ontdoet. Naam van de mod: Lewd Sisters.

De interesse in de kolossale vampierin Lady Dimitrescu was voor de launch al best groot, maar opvallend genoeg ligt de focus van de mod niet op haar. Wel op haar dochters Bela, Daniela en Cassandra die er dankzij de mod een lichtere dresscode hanteren en minder verhuld door het kasteel draven.


Weten hoe dat eruit ziet? Dan kan je de Lewd Sisters mod voor pc downloaden op Nexus Mods. Als dat jouw ding is tenminste. En zoals altijd met het installeren van mods: proberen op eigen risico.

Wij kijken er niet van op dat dergelijke mods bestaan. Ongetwijfeld volgt er ook nog eentje voor Lady Dimitrescu zelf. Al heeft modder Crazy Potato al een ander soort mod klaargestoomd: eentje die het gezicht van de torenhoge vampierin vervangt door dat van Thomas de Trein. Best scary stuff (en ook te vinden op Nexus Mods.

Nu goed, allebei een manier om de horror in de game de baas te kunnen. Al kiezen wij toch liever voor wat minder kledij.

Een reactie achterlaten