fbpx

Remedy Entertainment werkt aan twee nieuwe games

Het is ondertussen al twee maanden geleden dat Quantum Break in de rekken belandde en de game de bestverkopende nieuwe IP van Microsoft Studios werd. Sindsdien hebben we niet veel meer gehoord van Remedy Entertainment, maar nu breekt de ontwikkelaar de stilte.

Op de officiële website is namelijk een post verschenen waarin de studio vermeldt dat-ie werkt aan twee nieuwe games, die zelfs al een tijdje in ontwikkeling zijn. Om aan twee games tegelijkertijd te werken, is er natuurlijk een groter team nodig. En dus breidde Remedy Entertainment z’n team uit met een partnerstudio, die momenteel nog aan een concept werkt. Het zal dus nog een tijdje duren voor we een eerste glimp krijgen van beide games. Het enige dat de studio al kwijt wilde, is dat het geen nieuwe Alan Wake-titels zijn.


Naast het nieuws van de expansie en de twee titels die in ontwikkeling zijn, liet Remedy ook weten dat het binnenkort de eerste update voor Quantum Break online gooit. De mannen blijven de game dus ondersteunen, want ze waren enorm trots op het succes van de titel.

 

Een reactie achterlaten