fbpx

Regisseur van Squid Game bevestigt tweede seizoen

Squid Game

Squid Game was ongetwijfeld de revelatie van 2022 op Netflix. De tv-serie werd al door miljoenen kijkers bekeken, al liet het einde veel vragen open. Daarom heeft bedenker en regisseur Hwang Dong-hyuk bevestigd dat er een tweede seizoen komt.

Het was The Associated Press dat het nieuws deelde op Twitter. Het nieuwskanaal postte een korte clip van een interview met Hwang Dong-hyuk. De man vertelt dat er zoveel vraag en druk kwam voor een tweede seizoen, dat het bijna onmogelijk werd om het niet te maken.


Al stelt de man het publiek ook gerust dat-ie er niet onbezonnen aan wil begonnen. Zo vermeldt hij dat-ie al een hoop ideeën heeft voor de sequel.

Nu goed, dat er een tweede seizoen zou komen, was niet echt een verrassing. Voor Netflix is het de populairste serie tot nu toe, met zo’n 111 miljoen kijkers in de eerste 17 dagen.

En hoewel Dong-hyuk laat weten dat het nog te vroeg is om te vertellen hoe en wanneer het tweede seizoen zal lanceren, gaf hij een kleine hint. Zo verklapte de man dat Gi-Hun, het hoofdpersonage uit deel 1 een comeback maakt. Hoe? Dat zullen we moeten afwachten…

Een reactie achterlaten