fbpx

Regisseur Naughty Dog vindt The Last of Us film overbodig

Als het aan Neil Druckmann ligt, dan moet er geen verfilming van The Last of Us komen. De regisseur van Naughty Dog gelooft niet in een hervertelling van een verhaal dat al gebracht is. Het concept van de Uncharted-film spreekt hem meer aan omdat het verhaal geen herhaling is van de games. Verder bevestigde hij dat beide films wel nog in ontwikkeling zijn.

Voor The Last of Us schreef Druckmann zelf het eerste filmscript. Desondanks hoopt hij dat ze afwijken van dit script en kiezen voor een compleet ander verhaal. Hij denkt dat het interessanter is om andere personages te volgen binnenin hetzelfde universum. Voor hem zijn Troy Baker, Ashley Johnson en Nolan North de enige echte Joel, Ellie en Nathan Drake. Het zou volgens de regisseur van Naughty Dog vreemd zijn als die personages door iemand anders vertolkt worden.


De verfilming van Uncharted lijkt hem een pak interessanter. Het is geen adaptatie van een verhaal dat al verteld werd, maar iets compleet anders dan wat er in de vier games aan bod kwam. Shawn Levy, bekend als producer van de serie Stranger Things, werkt aan een avontuur waarin mogelijks een jonge Nathan Drake zit. Waarschijnlijk neemt Tom Holland die rol voor zijn rekening.

REACTIES (1)

  1. Benny van Landeghem

    nee, een last of us film zou ik ook niet willen. zouden ze alleen maar verprutsen. en de last of us is een film op zich. met een heel sterk verhaal.

Een reactie achterlaten