fbpx

Regisseur Dead Pool 2 werkt aan The Division film

Ubisoft strikt alweer een bekende Hollywoodnaam voor de verfilming van The Division. De regisseur van Dead Pool 2, David Leitch, zal aan het roer staan van het ambitieuze project. Verder kon de Franse uitgever bekende acteurs als Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain aan zich binden voor de filmadaptatie.

Net als het spel vormt het virus dat zich op Black Friday verspreidde via bankbiljetten het hoofdthema voor de film. Een groep burgers dat getraind is om te opereren in zulke noodomstandigheden, worden opgeroepen om in actie te schieten.


Het is alleszins een verstandige zet van Ubisoft Motion Pictures om Leitch aan zich te koppelen. De regisseur leverde in het verleden keurig werk en staat bekend voor zijn indrukwekkende actiescènes. Hij brak in 2014 door met de film John Wich en heeft grote titels zoals Dead Pool 2 op zijn naam staan. Naast The Division werkt Leitch aan de spin-off van Fast and Furious, Hobbs & Shawn.

Wanneer we The Division in de bioscoopzalen mogen verwachten, is voorlopig nog onbekend. Stelselmatig krijgt het project wel meer vorm waardoor de start van de productie niet meer veraf lijkt.

Een reactie achterlaten