fbpx

Redfall opent vanaf 2 mei de jacht op vampiers

Redfall

Tijdens de Xbox Showcase heeft uitgever Bethesda de releasedatum onthuld van Redfall. De vampierenshooter lanceert op 2 mei voor Steam, Epic Games Store en Xbox en is ook meteen verkrijgbaar via Xbox Game Pass.

Redfall is de nieuwe shooter van Arkane Austin, de studio achter Prey en Dishonored. Waar hun vorige titels vooral de singleplayerkaart trokken, dropt deze titel je samen met 3 co-opbuddies in Redfall, Massachusetts. Het eiland is overrompeld door vampiers die er een eeuwige nacht willen creëren. En natuurlijk moeten jij en je squad daar een stokje voor steken.


Zoals in Back 4 Blood heeft elke vampierenkiller zijn/haar eigen skillset, alsook unieke wapens om de bloedzuigers af te maken. In de onderstaande deep dive krijg je verschillende van die moves en wapens te zien.

Daarnaast geeft de video ook een overzicht van verschillende vampiervijanden. Zo is er eentje die een magisch schild kan gebruiken. Al heb je er ook eentje die doorheen vaste materie kan zweven. Dat de monsters een pest worden om uit te roeien, staat nu al vast. Gelukkig zijn jij en je team volharde jagers.

Vanaf 2 mei in de rekken dus. Ga jij ‘m spelen?

Een reactie achterlaten