fbpx

Rambo dropt deze week in Call of Duty: Black Ops Cold War

Deze week wordt Season Three Reloaded uitgerold van Call of Duty: Black Ops Cold War. De update van seizoen 3 staat helemaal in het thema van actiehelden uit de eighties en belooft heel wat nieuwe content. Spelers kunnen zowel aan de slag met enkele iconische actiehelden, als met nieuwe wapens, game modi en maps.

Wisten we al: filmhelden John Rambo en John McLane maken hun intrede als operatoren, al is er van die laatste nog niet veel te zien in bovenstaande trailer. Beiden zijn onderdeel van een betalende bundel. Hoeveel de filmhelden zullen kosten, is niet bekend.


Krijg je wèl gratis: een kleine makeover van de Verdansk ’84 map. Die zal na de update Nakatomi Plaza bevatten, de bekende wolkenkrabber uit de eerste Die Hard-film. Daarnaast zal je ook enkele strafkampen (uit Rambo-films) zien verschijnen op de Warzone-map.

Wat de nieuwe multiplayermaps betreft, springt vooral Standoff in het oog. Die is op maat gemaakt voor 6v6 duels en heeft dan een lay-out die veel confrontaties garandeert. Duga is daarentegen iets groter en ondersteunt alle multi-team modi.

De nieuwe Die Hardpoint en Rambo’s Gun Game introduceren een leuke twist voor bestaande spelmodi. Zo krijg je in Die Hardpoint een timer opgeplakt van 30 seconden, als je een hardpoint verovert. Eens die teller de nul bereikt, blaast je personage op. Natuurlijk levert elke kill extra seconden op en het verdedigen van een hardpoint zet je timer op pauze. Rambo’s Gun Game roteert zoals vanouds 20 wapens, al worden de Combat Bow, War Machine, RPG-7 en Death Machine daaraan toegevoegd. Explosieve fights verzekerd dus.

Ook Zombies krijgt een volledig nieuwe main quest, een Orda world event, mystery box wapens en nog veel meer. Tot slot kunnen spelers nieuwe uitdagingen aangaan, vallen er nieuwe medailles te winnen en worden tal van coole beloningen voorzien.

Hoeveel ruimte moet je alvast voorzien? Spelers die enkel Black Ops Cold War geïnstalleerd hebben, hebben zo’n 14 tot 18 GB nodig. Wie daarentegen de volledige game, inclusief Warzone heeft, rekent op 7 tot 13 GB.

Ga jij keet schoppen als John McClane of John Rambo?

S3 Reloaded

Een reactie achterlaten