fbpx

Rainbow Six Siege krijgt tweede Season Pass

Rainbow Six Siege krijgt een tweede Season Pass. Of althans: daar lijkt het toch sterk op nu Ubisoft een enquête rondstuurt. Daarin vraagt het bedrijf spelers welke soort content ze graag zouden zien in een nieuwe Season Pass.

In de enquête vraagt Ubisoft om een rangschikking op te maken van verschillende keuzes aan content. Zo kan je kiezen tussen uniformen, skins, exclusieve customization opties en meer. Deze keuzes moeten dan van meest naar minst belangrijkst worden opgelijst, zodat Ubisoft een goed beeld krijgt van waar het zich op moet focussen.


Natuurlijk is deze enquête geen waterdichte garantie op die nieuwe Season Pass, maar ze geven traditiegetrouw een goed beeld van waar Ubisoft mee bezig is.

Ubisoft heeft met de downloadbare uitbreidingen voor Rainbow Six Siege trouwens bewezen dat het model van een Season Pass wél goed kan werken en eerlijk kan zijn. Zo zijn belangrijke toevoegingen zoals nieuwe maps en operators voor iedereen gratis, maar moet je er soms wel wat voor grinden.

Eind dit jaar komt de laatste expansion voor de game uit, met een uitbreiding toegespitst op Japan. De vorige expansion stuurde Rainbow Six Siege de favela’s in.

Een reactie achterlaten