fbpx

Rainbow Six Quarantine heet nu Rainbow Six Parasite

Parasite

Hoewel Rainbow Six Quarantine al in 2019 officieel werd aangekondigd, bleef uitgever Ubisoft karig met details. Tot nu, want dankzij een datamine van het PlayStation Network zijn enkele nieuwe details aan het licht gekomen. Opvallend: de shooter heeft een naamsverandering ondergaan en heet nu Rainbow Six Parasite.

Zo vond de website mp1st.com een bestand dat door Ubisoft geüpload werd naar de PlayStation Store. Terwijl de coronacrisis maar blijft duren, heeft Ubisoft gekozen om de titel van de nieuwe Rainbow Six te veranderen. Die heet niet langer meer Rainbow Six Quarantine, maar Rainbow Six Parasite. Hoewel die nieuwe naam nog niet bekend was, had Ubisoft wel aangegeven dat het de naam zou wijzigen als gevolg van de coronapandemie.


Volgens het bestand gaat het om versie 1.01 van de Rainbow Six Parasite, dat de officiële day one patch al zou bevatten. Verder doken er enkele afbeeldingen op, waaronder het PlayStation Homescreen icoon, en het opstartscherm van de game en zelfs de controls voor de Remote Play functie via de PS Vita. Jawel, de PS Vita.

Check de afbeeldingen hieronder. Wat denken jullie ervan?

rainbow six paraiste

Parasite

PS Vita controls

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten