fbpx

Quantum Break-ontwikkelaar al druk bezig met nieuw project

De release van Quantum Break is nog maar net achter de rug en we krijgen het nieuws dat Remedy Entertainment al druk bezig is met een nieuw project. De ontwikkelaar zou al negen maanden (!) bezig zijn met de ontwikkeling van hun volgende titel.

Het nieuws is van verschillende cv’s geplukt die terug te vinden zijn op LinkedIn. Kyle Rowe, de lead designer van Quantum Break, werkt al negen maanden aan een onaangekondigde titel volgens zijn werkoverzicht. Ook bij de lead narrator, Mikko Rautalahti, staat hetzelfde project.


Volgens geruchten zou Remedy bezig zijn met een nieuwe Alan Wake-game. In het verleden werd al door de ontwikkelaars aangegeven dat ze graag willen terugkeren naar het donkere universum, maar pas als de tijd er rijp voor is.

Hoop echter nog niet op een aankondiging tijdens de aankomende E3-beurs. Remedy Entertainment heeft een verleden van lange ontwikkelingscyclussen. Zo zat er tussen de release van de spin-off Alan Wake’s American Nightmare en Quantum Break een open gat van maar liefst vier jaar.

Een reactie achterlaten