fbpx

PUBG Corp. belooft eindelijk bugs aan te pakken

PUBG soldier helmet

De makers van PlayerUnknow’s Battlegrounds beloven plechtig om de vele bugs eindelijk uit de game te halen. PUBG Corp. heeft zonet de ‘Fix PUBG’-campagne gelanceerd die erop gericht is om van PUBG een betere en stabielere game te maken.

Daarmee geeft PUBG Corp. eindelijk gehoor aan zijn community die al maanden kritiek uit op de performantieproblemen van de game, de vele valsspelers en instabiele servers. Dat het de developer menens is, kan je opmaken uit de de gedetailleerde roadmap en logs die alle maatregelen in kaart brengen.


De campagne loopt drie maanden. In deze tijdsspanne wil de ontwikkelaar het gros van de bugs en euvels verhelpen. Cheaters bannen is er één van. Daarom zullen er anti-cheat features worden ingevoerd zoals herkenning van cheatsoftware en het automatisch bannen van de gebruikers ervan.

Met de campagne probeert de battle royale-game wat van zijn populariteit terug te winnen. Vorig jaar was PUBG nog de populairste BR-game, maar werd begin dit jaar van de troon gestoten door concurrent Fortnite.

Een reactie achterlaten