fbpx

Gerucht: ‘PS5 consoles lanceren op 20 november voor €399 en €499’

PlayStation 5

Een nieuwe dag, nieuwe speculatie over de prijs van de PlayStation 5. Al komt het dit keer wel van een geloofwaardige klokkenluider. Volgens insider Iron Man (nee, niet Tony Stark) lanceert de PS5 op 20 november en kost hij 499 euro. Het digitale model zonder schijflezer kost dan weer 399 euro.

Twitteraar Iron Man noemt zichzelf een PlayStation insider en het is niet de eerste keer dat zijn leaks correct blijken te zijn. Volgens Iron Man lanceert Sony de PS5 op 20 november. Wat aannemelijk klinkt, net de week voor Black Friday. De versie met schijfjeslezer is de duurste en kost 499 euro. Wie de digitale versie van de console wil telt 100 euro minder neer.


Op zijn kanaal deelt hij niet alleen de prijs en releasedatum van de PS5-consoles zelf, maar ook van alle PS5 accessoires. Zo zal de extra DualSense controller 59,99 euro kosten. Voor 29,99 euro krijg je er nog een laadstation bij, waar je twee PS5-controllers kan in plaatsen.

Vervolgens is er de PlayStation 5 HD Camera, die je allicht nodig hebt om gek te kunnen doen met je PlayStation VR headset. Die kost 59,99 euro. Tot slot is er nog de draadloze PS5 headset met immersive 3D-audio voor 179 euro. Best een stevig prijskaartje.

Wil je de PS5 plus extra controller en alle accessoires meteen aanschaffen? Dan ben je volgens deze geleakte info dus 828,96 euro kwijt.

Het klinkt allemaal erg aannemelijk, maar eerlijk: dit zouden wij ook gewoon kunnen voorspellen. Gezien de beweringen van de klokkenluider in geen geval kunnen nagetrokken worden, neem je deze gelekte info best met een korrel zout.

Een reactie achterlaten