fbpx

PS4 firmware update 7.00 komt eraan

PS4

Sony is begonnen met het uitrollen van de beta voor PS4 firmware update 7.00, die je uitvoerig kan testen als je ingeschreven bent als beta-tester. Firmware 7.00 brengt voornamelijk verbeteringen naar het update-proces zelf en introduceert grotere parties.

Verschillende spelers melden bijvoorbeeld dat Firmware 7.00 toelaat om Parties te starten van maar liefst 16 personen. Dat is een verdubbeling van het huidige maximum aantal. Helaas kunnen beta-testers geen party starten met spelers die geen deel uitmaken van de test. Al heeft Sony daar wat op gevonden. Elke beta-testcode kan zo’n 20 keer ingeruild worden. Als jij je ingeschreven hebt om de beta te checken, geef de de code dan even door aan je maten.


Andere grote nieuwigheden zijn enorme verbeteringen aan het updateproces zelf. Eenmaal firmware 7.00 geïnstalleerd is, hoeft je PS4 zichzelf niet altijd te herstarten om een nieuwe update te voltooien. Een resem updates zullen voortaan op de achtergrond gedownload en geïnstalleerd worden, waardoor je PS4 altijd klaar is voor gebruik. Uitzondering zijn uiteraard grote updates zoals nieuwe versies van de firmware.

Ongetwijfeld zitten er nog tal van extra’s in firmware 7.00, al zullen we die pas kunnen ontdekken als de update live gaat voor iedereen. Een release is er helaas nog niet, maar wij verwachten de nieuwe versie toch wel tegen oktober.

REACTIES (1)

  1. Nicolas Legley

    Niets zo vervelend als thuiskomen na een harde werkdag en om te ontspannen een beetje te gamen en als je de playstation dan aanlegd moet die updaten

Een reactie achterlaten