fbpx

Prachtige box art van BioShock: The Collection gelekt

Het lijkt erop dat BioShock: The Collection er daadwerkelijk komt. Na heel wat geruchten is er nu namelijk box art voor de collectie gelekt. Dat gebeurde via de website van de Taiwanese keuringscommissie voor games.

Deze collection zou naar de PlayStation 4, Xbox One en pc komen en afgaande op de cover alle drie de BioShock-games (1, 2 en Infinite) bevatten. Waarschijnlijk zal ook de DLC inbegrepen zijn.


CdvY1E1UYAE2Iir.jpg-large

REACTIES (11)

 1. fgras

  Als art & technology student keur ik het goed.

 2. samtroch

  De boxart zit alvast snor. Heel veel plezier beleefd met deze games, maar om ze nu helemaal (en alledrie) opnieuw te gaan spelen, dat weet ik zo nog niet. Om mij zo ver te krijgen gaat er meer nodig zijn dan een HD-laagje.

 3. AtlaXO

  Damn, is later mijn droom om zoiets te kunnen

 4. Men4TheGames

  Nice

 5. Mister_jdk

  Mooi, zou leuk zijn!

 6. Karel Steutelings

  Ideaal, heb ze voorlopig alle drie gemist. Catch-up time!

 7. kayakillerrr074

  Ziet er nice uit

 8. Classixjoker

  Prachtige boxart. Bioshock 1 is mijn nr 1 game aller tijden <3

 9. dandanna

  Hier wil ik een poster van hebben voor op mijn muur.

 10. De boxart kan dan wel mooi zijn, de echte vraag die gesteld moet worden is of mensen zitten te wachten op de zoveelste remaster. De meesten hebben die game(s) ondertussen wel al gespeeld en zoveel meerwaarde biedt het nu ook weer niet zo een remaster.

  • Classixjoker

   Euhm het antwoord is wel degelijk ja! Bioshock is een prachtige franchise en ik denk dat heel veel mensen deze in een remastered versie willen spelen.

Een reactie achterlaten