fbpx

Powerwash Simulator krijgt co-op modus voor zes spelers

Powerwash Simulator, de schoonmaaksimulator waarin je alles met een hogedrukreiniger schoon moet spuiten, krijgt wegens groot succes een heuse co-op modus. Dat maakte ontwikkelaar Futurlabs bekend. Zo kan je met vijf vrienden samen de hogedrukreinigers in gang zetten.

De update voor co-op multiplayer is nu live, dus je kan meteen aan een grote schoonmaak beginnen. Of je kan natuurlijk ook leuke figuurtjes tekenen in het vuil. In ieder geval wordt het met zes spelers een gezellig karwei. Kijk hierboven zelf maar.


De co-op modus is niet het enige wat de update toevoegt. Zo krijg je ook een aantal nieuwe Career jobs. Zin om de Monster Truck van de burgemeester een stevige (was)beurt te geven? Of toch liever naar de kermis om het reuzenrad schoon te spuiten? Aan jou de keuze.

Verder zijn er nieuwe uitdagingen, cosmetics en skins (voor zowel je personage en apparatuur). Last, but not least is de Professional Duty Washer toegevoegd. Dat is een superkrachtige reiniger, die zelfs met de hardnekkigste laagjes vuil afrekent.

Voorlopig is Powerwash Simulator enkel beschikbaar op pc via early access, al wil ontwikkelaar Futurlabs de titel ook graag naar consoles brengen.

Een reactie achterlaten