fbpx

Politie-interventie eindigt in potje Super Smash Bros.

Super Smash

‘De politie is uw vriend’, zeggen ze altijd. Enkele jongeren in de Amerikaanse staat Minnesota ondervonden dat dat wel degelijk klopt. Zo kwamen enkele agenten een klacht over geluidsoverlast inspecteren, maar speelden uiteindelijk een potje Super Smash Bros. Ultimate mee.

Afgelopen vrijdag nodigde Jovante M. Williams enkele vrienden uit om de pas verschenen game van Nintendo te checken. Williams had al eerder klachten over geluidshinder gekregen van de buren, dus besloten ze de game deze keer zonder geluid te spelen. Helaas, want opnieuw stonden er agenten voor de deur. Volgens de buren ging het er luidruchtig aan toe.


Toen de politie aanklopte, was de groep vrienden al stevig aan het knokken in Super Smash Bros. Ultimate. Williams liet weten dat hij zijn en zijn vrienden geen lastige mensen zijn en dat ze simpelweg samenkomen om wat games te spelen. Verrassend genoeg vroeg een van de agenten wat ze aan het spelen waren. Waarop Williams hen uitnodigde om een potje mee te knokken.

“Ik vroeg wie van hun een potje Smash wilde meespelen. Twee van de agenten staken hun hand op kwamen meteen kijken. Ze vroegen hoe ze moesten springen, maar ze waren best goed. Eén agent speelde zelfs met Pikachu!”

Williams postte enkele foto’s een paar foto’s op Facebook van de situatie. Hij en zijn maten die een potje Super Smash spelen met your friendly neighborhood cops. ’t is eens wat anders dan huiselijk geweld.

Een reactie achterlaten