fbpx

Pokémon The Movie: The Power of Us komt in november

De nieuwste Pokémon-film, genaamd Pokémon The Movie: The Power of Us, komt in november naar het witte doek. Althans in Amerika, want over een Europese release is er spijtig genoeg nog niets bekend.

In de film komen Ash en Pikachu terecht in een metropool aan de kust, waar de burgers de legendarische Pokémon  aanbidden. Samen met het feit dat er enorm veel Generation 2 Pokémon opduiken in de trailer hierboven, doet het vermoeden dat de prent zich afspeelt in Johto, al is daar geen directe verwijzing naar. Hoe dan ook wordt de stad bedreigd en zijn Ash en Pikachu de enigen die het gevaar aankunnen.


Interessant weetje: de film is geanimeerd door Wit Studio. Jawel, dat is inderdaad het bedrijf achter Attack on Titan. Over het animatie-aspect hoef je je dus geen zorgen te maken.

In Amerika draait de film in beperkte zalen rond Thanksgiving, op 24, 26 en 28 november en 1 december. Of-ie bij ons ook in de zalen zal draaien, is niet duidelijk. Al is het mogelijk dat de mega-anime-aflevering bij ons rechtstreeks als Blu-ray in de rekken gedropt wordt.

Een reactie achterlaten