fbpx

Pokémon Sword & Shield krijgen Expansion Pass

The Pokémon Company heeft tijdens de laatste Pokémon Direct een uibreidingspas aangekondigd voor Pokémon Sword & Shield. De pas voegt niet alleen twee nieuwe regio’s toe, maar ook een uitbreiding van het verhaal en zo’n 200 Pokémon die niet in de game zitten. Waaronder enkele nieuwe.

Via de betalende Expansion Pass wordt The Isle of Armor rond augustus toegevoegd aan de game, terwijl The Crown Tundra later dit jaar in de herfst verschijnt. Check de trailer hierboven om te zien wat je exact kan verwachten.


Wie al een voorsmaakje wil van de nieuwe uitbreidingen, houdt best zijn gamefile van Pokémon Sword en Shield in ’t oog. Zo zou er – vandaag nog – een patch live gaan die een kleine teaser van de uitbreiding toevoegt aan de game. Enige wat je moet doen is afzakken naar Wedgehurst Station, waar je kan kennismaken met een nieuwe trainer.

Die trainer wordt uiteindelijk je rivaal in de uitbreidingen. Voor Sword is dat Klara, die het liefst Poison-type Pokémon gebruikt. Voor Shield is dat Avery, die Psychic Pokémon kiest als partner. Even een praatje slaan met de nieuwe trainer brengt je zelfs een nieuw zakmonster op: een Galarian Slowpoke.

Nu al zin in meer? Dan kan je de Expansion Pass meteen kopen voor 29,99 euro. Wie hem nu koopt, krijgt er zelfs een Pikachu- of Eevee-outfit bovenop, die je kan inruilen via Mystery Gift.

Een reactie achterlaten