fbpx

In Gigantimax battles vecht je met gigantische Pokémon

Na de onthulling van Dynamax gevechten, introduceert ontwikkelaar Game Freak nu ook Gigantamax gevechten, die de lat nog hoger leggen. Maar dat is niet alles, want de studio dropt een overload aan nieuwe informatie van Pokémon Sword & Shield.

Uiteraard beginnen we met de Gigantamax gevechten. Zoals bij Dynamax, worden verschillende Pokémon daarbij reusachtig groot en krijgen ze een speciale G-Max aanval. Helaas is het aantal beestjes dat kan Gigantamaxen vrij beperkt. Onder andere Dreadnaw, Corviknight en Alcremie kunnen de reusachtige vorm wel aannemen en dat levert spectaculaire beelden op. Wanneer Dreadnaw bijvoorbeeld zijn G-max aanval Stonesurge gebruikt, zal hij schade toebrengen aan de vijand en alle Pokémon die nog toegevoegd worden aan het gevecht. Enorm indrukwekkende moves, dus.


De trailer hierboven zoomt daarnaast in op de Galar Pokémon League. Zoals gewoonlijk zal je daarvoor acht badges moeten verdienen via Gym-gevechten. Sword & Shield bieden een waaier aan verschillende trainers, personages en Gym Leaders, waarmee je kan kennismaken via de video hierboven.

Last, but not least, heeft Game Freak bekendgemaakt welke monstertjes je mag verwachten in welke versie van de game. Zo zijn Deino, Jangmo-o en Gym Leider Bea exclusief voor Sword. Larvitar, Goomy en Gym Leider Allister komen dan weer enkel voor in Shield.

Wie alle nieuwe info wil uitpluizen, kan terecht op de website van de games. De nieuwe zakmonsters vind je hier. Meer weten van de Gigantamax gevechten? Bezoek dan deze pagina!

Dat Pokémon Sword & Shield meer zijn dan een volledig nieuw Pokémon-avontuur, staat nu al vast. Wij kijken er nu al naar uit om de Galar regio te verkennen.

Een reactie achterlaten