fbpx

Pokémon Scarlet en Violet krijgen finale trailer

The Pokémon Company heeft een nieuwe en tevens laatste trailer gelost van Pokémon Scarlet & Violet voor de release. Die geeft een voorsmaakje van wat ons te wachten staat in de Paldea regio.

Een van de coolste nieuwigheden in de game zijn de Tera Raid Battles, waarin je krachtige Pokémon mag verslaan. Al zal je moeten samenwerken met andere trainers, want vaak zijn de Tera Battles te moeilijk op je eentje. Om ervoor te zorgen dat spelers zoveel mogelijk samenwerken, wordt speciale Tera Battles events georganiseerd.


De eerste Tera Raid Pokémon die je kan vangen is een Eevee, waarvan het event beschikbaar is van 24 tot 27 november. Ook in december is er eentje gepland, dit keer voor een Charizard met een Dragon Tera Type. Dat event vindt plaats van 1 tot 4 december en van 15 tot 18 december. Voor meer info kan je hier terecht.

Cool is trouwens dat ook Pokémon Scarlet & Violet geïntegreerd worden in de mobiele app. Op die manier kan je al jouw statistieken als trainer volgen. De update komt begin 2023 naar de app.

Pokémon Scarlet & Violet komt op 18 november naar Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten