fbpx

Pokémon-met-guns Palworld volgende week in early acces

Palworld

De openwereldgame Palworld gaat volgende week in early access. Dat maakte ontwikkelaar Pocket Pair bekend. Vanaf 19 januari kan je de Pokémongame-met-guns downloaden op Xbox consoles en pc.

In de game moet je schattige wezens genaamd Pals vangen, trainen en aan het werk zetten. Het verschil met Pokémon: je krijgt een arsenaal aan schiettuig tot je beschikking en kan ook jouw gevangen Pals bewapenen met automatische geweren en raketwerpers.


In de early acces-versie zitten al verschillende gameplaysystemen geïntegreerd. Zo kan je monsters vangen, gevechten aangaan, de wereld verkennen, bouwen en craften. Daarnaast bevat de titel al 100 verschillende monstertjes.

De early access periode van Palworld zal ongeveer een jaar duren. Op die manier wil de ontwikkelaar nog tal van nieuwigheden toevoegen op basis van spelerfeedback.

Op Xbox maakt Palworld onderdeel uit van Game Pass en kan je dus met een abo gratis spelen. Hoeveel de game op Steam zal kosten, is niet bekend. Check de nieuwe trailer hieronder.

Een reactie achterlaten