fbpx

Pokémon Center in Londen moet vroeger de deuren sluiten

Het Pokémon Center in Londen is een groot succes. Zo’n groot succes dat de pop-upstore genoodzaakt is dagelijks de deuren 4 uur vroeger te sluiten. Aanschuiven duurt zo’n 4 à 5 uur én klanten mogen voortaan maar maximaal zes items meer kopen.

De Pokémon pop-up maakte de nieuwe maatregelen bekend via Twitter. De opkomst was afgelopen week zo massaal dat het sluitingsuur vervoegd werd van 22u naar 18u. Wil je de winkel bezoeken dan daag je best op voor 14u, want vanaf dan wordt de wachtrij gesloten. Sommige Pokémonfans overnachten in een tent voor de deuren van de pop-upwinkel.


De grote stormloop heeft er ook voor gezorgd dat de voorziene winkelvoorraad bijna is uitgeput. Sommige items zijn nu al uitverkocht en de uitbaters willen voorkomen dat de pop-up store nog voor 15 november moet sluiten. Klanten mogen daarom ook maar maximum zes Pokémon-items aanschaffen. Van sommige collecties zoals de London Pikachu collectie mogen klanten slechts één item kopen.

Je kan het Pokémon Center nog bezoeken tot 15 november, de releasedag van Pokémon Sword & Shield. Neem wel eten en drinken mee, want het wordt een lang avontuur. moeyt

Een reactie achterlaten