fbpx

Playerunknown’s Battlegrounds eindelijk op weg naar PS4

Battlegrounds

Het ziet ernaar dat de tijdelijke exclusiviteit van Playerunknown’s Battlegrounds op Xbox One op zijn einde loopt. Internetspeurneuzen hebben op een Koreaans ratingboard ook een PS4-versie van de game gespot. Een onthulling kan dus niet lang meer op zich laten wachten.

Sony onderhandelt al geruime tijd over een PS4-versie van de game met uitgever Bluehole, maar de exclusiviteit met Microsoft stak daar een stokje voor. Twitteraar Nibellion ontdekte gisteren dat de game wel degelijk in de maak is. En dat-ie in Korea zelfs een rating meekreeg.


Het is niet verrassend dat een onthulling van de PS4-versie er net nu zou aankomen, aangezien Playerunknown’s Battlegrounds onlangs het Xbox One Game Preview programma verliet. De early-access-periode is daarmee officieel afgelopen.

Los daarvan blijft PUBG een gigantische titel om speelbaar te maken op je console. De game heeft zo’n 400 miljoen geregistreerde spelers. Met meer dan 87 miljoen dagelijkse spelers. Mooie statistieken, waar Sony ongetwijfeld een hapje van wil.

Een reactie achterlaten