fbpx

Platinum Games kondigt nieuwe actiegame Project G.G. aan

De meesters van het actiegenre, de Japanse jongens van Platinum Games, hebben hun nieuwste game Project G.G. aangekondigd. De studio loste enkel een onthullingstrailer en enkele details, dus hier is alles wat we weten.

Project G.G. wordt de derde en laatste titel in de superhero trilogy van Platinum Games regisseur Hideki Kamiya. Vorige games uit de trilogie zijn Viewtiful Joe en The Wonderful 101. De game wordt volledig ontwikkeld en gepubliceerd door Platinum Games en dus heeft de studio complete vrijheid om te doen en laten wat het wil met dit project:


“Van setting en personages tot game design, verhaal en marketing: alles is volledig in handen van Platinum Games. Natuurlijk brengt dat risico’s met zich mee, want volledige controle over een project betekent ook een enorme verantwoordelijkheid. Toch kunnen we die zin voor verantwoordelijkheid omzetten in motivatie en van Project G.G. de best mogelijke game maken die het kan zijn.”

Project G.G.wordt een actiegame, al ligt de nadruk niet volledig op actie. In de trailer zien we alvast een personage in een mechanisch pak, dat de wereld redt van gigantische monsters. Doet een beetje denken aan die film van Pacific Rim.

Een releasedatum werd niet bekendgemaakt.

Een reactie achterlaten