fbpx

Planet Zoo is spirituele opvolger van Zoo Tycoon

Frontier Developments, de ontwikkelaar van onder andere Jurassic World Evolution, Planet Coaster en Zoo Tycoon, heeft Planet Zoo aangekondigd. De game belooft de uitgebreidste Zoo Simulator ooit, met unieke landschappen en eigenzinnige dieren.

Volgens de makers zijn de beestjes in Planet Zoo heel speciaal. De dieren hebben namelijk elk een eigen persoonlijkheid, zullen voor zichzelf denken en reageren als individu op een groep. Aan jou om de exotische dieren zich thuis te laten voelen in je zoo door een coole habitat te creëren, gebaseerd op hun natuurlijke omgeving. Zodat ze klaar zijn om een toekomst te bouwen in je park.


Ook het managen van je zoo is een fluitje van een cent. Zorg voor een coole totaalervaring of maak voor elk dier iets unieks. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je bezoekers zich niet vervelen en. Je zoo verbeteren en uitbreiden via extensieve research is een must, zodat het welzijn van je dieren altijd op de eerste plaats komt. Via de handige tools, kan je het trouwens zo gek maken als je wilt. Een uitgestrekte vlakte met enkele meren, waar verschillende soorten samenleven zoals in het wild? Of toch liever een mysterieuze grot waar je de geheimen van de onderwaterwereld kan ontdekken?

Trots op je creatie? Dan kan je jouw zoo delen met de community, om zo andere spelers te inspireren met jouw designs.

Planet Zoo verschijnt eind dit jaar voor PC. Over consoleversie is helaas niets bekend. Maar aangezien Jurassic World Evolution ook voor consoles verschenen is, is dat dus niet uitgesloten.

Een reactie achterlaten