fbpx

Persona 5: The Royal lanceert volgend jaar in het Westen

Persona 5

Uitgever Atlus was al een tijdje iets aan het teasen dat met Persona 5 te maken had. Vandaag heeft-ie eindelijk de game officieel bekendgemaakt tijdens een concert in Japan. Persona 5: The Royal wordt een director’s cut van de originele game met tal van extra’s.

Zo kunnen we aan de slag met een nieuwe Phantom Thief, Kasumi Yoshizawa, en krijgen we een nieuwe confidant, die als vertrouwenspersoon werkt op Shuyin Academy. Daarnaast mogen we een compleet nieuwe regio verkennen, met name Kichijoji en wordt er een derde trimester aan het schooljaar gebreid.


Maar dat is niet alles, want er zijn tal van nieuwe activiteiten, zoals een aquarium en een bar waar je kan poolen en darten. Er zouden zelfs volledig nieuwe storylines zijn voor Caroline and Justine. Een director’s cut is misschien wel een understatement.

De game landt in Japan op 31 oktober. Bij ons ligt-ie pas volgend jaar in rekken. Hierboven kan je de teaser checken. Hieronder plaatsen we de onthullingstrailer. Helaas enkel in het Japans, dus je zal er geen sikkepit van verstaan. Al geeft-ie wel een idee van alle nieuwigheden.

Een reactie achterlaten