fbpx

Pedro Pascal schittert in eerste trailer Gladiator 2

Gladiator 2

Paramount Pictures heeft een eerste trailer gelost van Gladiator 2. Toegegeven, die kaskraker uit 2000 met Russel Crowe had nooit een sequel nodig. Maar de filmindustrie moet nu ook eenmaal geld blijven verdienen. Check de video hieronder.

De hoofdrollen in de sequel zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Denzel Washington en Paul Mescal. Pedro Pascal vertolkt de rol van Marcus Acacius, een Romeins generaal die nog onder Maximus (Russel Crowe in de eerste Gladiator) heeft gediend. Paul Mescal is dan weer de verstoten neef van Commodus uit de eerste film die als gladiator zijn vrijheid moet verdienen.


Cool is dat het Colosseum voor de eerste keer in volle glorie getoond wordt. De arena in Rome kon gevuld worden met water om zeeslagen te ensceneren. En dat wordt hier perfect in beeld gebracht. Dat de film indrukwekkende actiescènes zal hebben, staat buiten kijf.

Alleen het gekozen muzieknummer voor de trailer ligt onder vuur. Veel kijkers vinden dat een recent hiphopnummer van Kanye West en Jay-Z niet past bij een historische film zoals dit.

Gladiator 2 speelt vanaf 22 november in de bioscoop.

Een reactie achterlaten