fbpx

Parijs is een slagveld in The Siege of Paris launch trailer

Meer zin in Assassin’s Creed Valhalla? Start dan als de bliksem die game weer op, want vanaf 12 augustus is The Siege of Paris eindelijk verkrijgbaar. Als Eivor mag je Franse hoofdstad belegeren en een nieuw netwerk van slechteriken om zeep helpen.

In de verse uitbreiding zakt Eivor Wolf-kissed af naar Francia, waar hij niet alleen mag afrekenen met corrupte figuren, maar ook te maken krijgt met rattenplagen en de pest. Het Frankische vasteland onder het bewind van Karel de Dikke is duidelijk geen veilige regio. Gelukkig staan er een paar bondgenoten klaar om je het land te helpen bevrijden.


Bereid je voor om de degens of euhm… strijdbijlen te kruisen met nieuwe vijanden. Eerst op zoek gaan naar wat gloednieuwe Frankische wapens en uitrusting is dus geen overbodige luxe. Hebben wij trouwens correct gezien dat Eivor in de bovenstaande video twee zwaarden hanteert?

Cool is dat infiltratiemissies een comeback maken. Tijdens die opdrachten is het aan jou om een zwaar bewaakte vesting te infiltreren en je doelwit om te leggen. Net als vroeger dus: geruisloos infiltreren en sluipmoorden.

Een reactie achterlaten