fbpx

Paranormal Activity wordt omgetoverd tot videogame

Paranormal Activity

Uitgever DreadXP heeft bekendgemaakt dat hij samen met Paramount Game Studios werkt om de onheilspellende Paranormal Activity films om te vormen tot een videogame. De titel is in ontwikkeling bij DarkStone Digital, studio van Brian Clarke, de bedenker van horrorhit The Mortuary Assistant.

Paranormal Activity: Found Footage wordt een horrogame met een found footage stijl van presentatie en gameplay, die de lore en wereld van Paranormal Activity verder uitbreidt. De game krijgt een geavanceerde versie van het ‘Haunt System’, dat ook aanwezig was in The Mortuary Assistant. Het mechanisme stemt de types en intensiteit van scares op dynamische wijze af op eerdere acties van de spelers.


Je speelstijl zal dus bepalen op welke manier de game je schrik aanjaagt. Daardoor weet je nooit wat te verwachten, met telkens nieuwe speelsessies tot gevolg.

Verdere details zijn onbekend, dus we hebben geen idee of de game het verhaal uit de films verderzet of een compleet nieuw verhaal serveert. Hieronder vind je een eerste teaser. Een releasedatum is nog niet bekend.

 

Een reactie achterlaten