fbpx

Makers Palworld ondernemen actie tegen cheaters

Palworld

Palworld heeft last van cheaters. Hoewel ontwikkelaar Pocketpair daarvan op de hoogte is, kan de studio er op dit moment weinig aan doen. Toch heeft de ontwikkelaar een plan om valsspelers in de nabije toekomst mogelijk aan te pakken.

Als je momenteel problemen ondervindt bij het inloggen, ben je niet de enige. Cheaters zorgen er namelijk voor dat de game enorm moeilijk toegankelijk is geworden. Het probleem zal allicht nog even aanhouden, maar Pocketpair werkt aan een oplossing.


Eerst en vooral wil de studio een Player List functie aan servers toevoegen op het einde van februari. Op die manier kunnen valsspelers gemakkelijker geïdentificeerd worden. En kan bijgevolg hun account ook sneller geschorst worden.

Daarna wil Pocketpair ook de hulp inroepen van externe anti-cheat maatregelen. Die zullen spelers die meer dan eens frauduleuze activiteiten uitvoeren en cheats gebruiken.

Opvallend is wel dat deze maatregelen enkel zullen gelden voor officiële servers. In community servers en ook privé-servers zou de studio niet zo streng optreden. Of althans, daar lijkt het op. Wees in ieder geval wel gewaarschuwd, want over het algemeen ’tolereert de studio geen frauduleus gedrag of cheating’.

Heb jij Palworld al gespeeld?

Een reactie achterlaten