fbpx

Operation Grand Heist nu live in Call of Duty: Black Ops 4

Ontwikkelaar Treyarch heeft bekendgemaakt dat de nieuwste update voor Call of Duty: Black Ops 4, vanaf vandaag live gaat. Momenteel enkel op PS4, dus andere platformen moeten nog even geduld hebben. Al heb je dan alvast wat om naar uit te kijken, want Operation Grand Heist brengt een overload aan nieuwigheden naar de game.

Eerst en vooral wordt Blackout map uitgebreid met Ghost Town, waar je zowel boven als onder grond heel wat doelwitten overhoop mag knallen. Daarnaast zijn er coole nieuwe voertuigen, outfits, wapens en skins en zelfs de mogelijkheid om de aap uit hangen. In astronautenpak dan nog wel.


In de multiplayerafdeling krijgen we een nieuw specialist. Zo keert Outrider met haar boog terug van Black Ops III. De populaire One in the Chamber modus maakt een comeback en je kan vijanden neerkogelen op twee nieuwe maps.

Uiteraard is er ook nog de Zombie modus, die de nieuwe Death-Con Five gauntlet krijgt, samen met de Ethereal Razor perk.

Gedurende de hele week zal er elke dag iets toegevoegd worden, dus check hier even voor het volledige overzicht. Vergeet trouwens ook de trailer hierboven niet, want daarin zie je alle nieuwigheden in actie. Dat het een knaller van een uitbreiding wordt, staat nu al vast.

Een reactie achterlaten