fbpx

Ubisoft werkt aan battle royale game

Hyper Scape

Er deed al enkele dagen een gerucht de ronde dat Ubisoft zou werken aan een battle royale game genaamd Hyper Scape. Niet zomaar een gerucht, blijkt nu. Nadat concept art van de game via Twitter lekte, heeft Ubisoft een teaserwebsite voor de game online gezwierd.

De website introduceert het fictieve bedrijf van Prisma Dimensions. Op de webpagina is een persoonlijk statement van de CEO te lezen, dat het revolutionaire onderzoek naar neurale stimulatie van het bedrijf in de kijker zet.


Daarnaast belooft Prisma Dimensions een bezoekje aan de virtuele stad van Neo Arcadia, waar de neon-verlichte straten altijd bruisen van het leven. Een eerste kijkje krijgen we op 2 juli, waarbij we meteen mogen kennismaken met het intense Crown Rush speltype. De aanpak heeft iets typisch Ubisoft. De onthulling van een game door een fictief bedrijf? Doet verdacht veel denken aan Abstergo in Assassin’s Creed.

Volgens de geruchten wordt Hyper Scape een supersnelle battle royale shooter met futuristisch wapentuig. De game zou officieel aangekondigd worden op 2 juli en al verschijnen op 16 juli. Niet toevallig de datum van Ubisoft Forward, de grote showcase van de uitgever.

Hyperscape

Een reactie achterlaten