fbpx

Ook Borderlands 3 krijgt next-gen upgrade

Borderlands

Fans van het betere – en geschiftere – schietwerk mogen beginnen juichen. Uitgever 2K Games heeft namelijk bekendgemaakt dat Borderlands 3 naar PlayStation 5 en Xbox Series S & X komt. Een release is helaas nog niet bekend voor next-gen.

Eigenaars van de PS4 of Xbox One editie kunnen de game zonder extra kosten upgraden naar next-gen variant van hun huidige editie. De overstap geldt trouwens ook voor alle extra dlc en game saves.


Op next-gen consoles draait Borderlands 3 in een 4K-resolutie aan 60 fps. Al is dit niet de enige technische nieuwigheid. Zo kan je de game spelen in 4-player co-op via split-screen. Natuurlijk kan je ook simpelweg met 2 spelen en in dit geval kan je er zelfs voor kiezen om verticaal of horizontaal het scherm te splitten. Die 2-player splitscreen komt trouwens ook naar huidige consoles.

Verder krijgt de game cross-play voor alle platformen in 2021 en mag je tal van extra dlc’s verwachten. Daar horen momenteel geen campagne-uitbreidingen bij, maar wel een nieuwe game mode, één extra skill tree per Vault Hunter en nieuwe Action Skills.

Heuglijk nieuws, toch? Zo kunnen we als Vault Hunter ook op next-gen blijven knallen.

Een reactie achterlaten