fbpx

Final Fantasy VII Remake volop in ontwikkeling

Final Fantasy VII Remake

Grote afwezige op de E3-presentatie van Square Enix dit jaar was ongetwijfeld Final Fantasy VII Remake. Tal van fans hadden gehoopt op nieuwe beelden van de game, maar de uitgever liet ons op onze honger zitten. Toch heeft regisseur Tetsuya Nomura laten weten dat de fans niet bezorgd hoeven te zijn.

Ign.co.uk heeft Nomura namelijk gesproken op E3. Over de ontwikkeling van Final Fantasy VII Remake had hij het volgende te zeggen:


“De game zit niet meer in pre-productie. Momenteel wordt er enorm hard aan gesleuteld.”

Het is vooral door Kingdom Hearts III dat we weinig te zien krijgen van Final Fantasy VII Remake. Aangezien Nomura de regisseur is van beide projecten, moet hij zich in tweeën splitsen:

“Ik moet me 100% geven voor Kingdom Hearts III. Als ik daarna het team van Final Fantasy VII Remake bezoek, moet ik me ook daar 100% geven. Zo loop ik dus op en af door de kantoren van Square Enix.”

Eenmaal Kingdom Hearts III de deur uit is in januari, kan het team achter die game zich bij het ontwikkelinsteam van Final Fantasy VII Remake voegen. En vanaf dat moment zullen we ook veel beelden krijgen.

Wij zitten in ieder geval al te wachten. Laat maar komen!

Een reactie achterlaten