fbpx

Ontwikkelaar van Bulletstorm werkt aan AAA-shooter

De Poolse ontwikkelaar People Can Fly werkt momenteel aan een AAA-shooter en een kleiner project dat later dit jaar wordt onthuld. Het nieuws raakte bekend na een interview van studiobaas Sebastian Wojciechowski met website Gamepressure.

De nieuwe game is zelfs al een tijdje in ontwikkeling. Wojciechowski legt uit:


“Sinds begin dit jaar zijn we met de ontwikkeling begonnen. Daarvoor hadden we al een concept uitgedacht, maar dat moest nog bijgeschaafd worden. Een onthulling hoef je dus niet voor 2017 te verwachten.”

Hoewel de game nog in een vrij vroege fase zit, heeft de studio ook al een uitgever gevonden. Toch wilde de CEO van People Can Fly nog geen naam lossen. De man wilde daarnaast ook niets vertellen over de kleinere titel die nog dit jaar aangekondigd wordt.

People Can Fly doet waarschijnlijk bij veel gamers geen belletje rinkelen. Geen wonder, want vanaf 2012 ging de studio een tijdje door het leven als Epic Games Poland. In 2015 werd-ie terug onafhankelijk. De bekendste wapenfeiten van de Poolse studio zijn onder andere het geweldige Bulletstorm en Gears of War: Judgment.

Een reactie achterlaten