fbpx

Ontwikkelaar Bulletstorm wil graag sequel maken

Bulletstorm

People Can Fly, de Poolse studio achter Bulletstorm, ziet een sequel voor de game wel zitten. Uiteraard staat er niets vast en als er al een sequel komt, zal dat nog een tijdje duren. Momenteel sleutelt de ontwikkelaar stevig aan Outriders, een nieuwe co-op shooter voor drie spelers.

Dat de studio zijn vorige game nog lang niet vergeten is, liet Sebastian Wojciechowski, de CEO van People Can Fly, weten aan Eurogamer:


“Wij dragen de game nog steeds in ons hart en zouden hem graag een tweede leven geven. De rechten voor Bulletstorm zijn in onze handen en hoewel we op dit moment niet weten wat dat betekent voor de toekomst van de reeks, weten we wel dat er fans zijn die een sequel willen. En daar willen we iets voor doen. Momenteel zijn er nog geen plannen, maar als we op lange termijn kunnen terugkeren naar Bulletstorm, zou dat geweldig zijn.”

Op dit moment werkt de studio natuurlijk aan Outriders. Een game die doet denken aan Mass Effect, maar dan in co-op. Spelers zijn op weg naar een nieuwe planeet, die zou dienen als kolonie voor de mensheid. Na de landing blijkt al snel dat de inheemse fauna van de aardkloot daar anders over denkt.

Outriders verschijnt pas in 2020.

Een reactie achterlaten