fbpx

Onthult Capcom een nieuwe Dino Crisis op E3?

Dino Crisis

Momenteel staat het internet in rep en roer over een eventuele aankondiging van een nieuwe Dino Crisis. Of een remake van het origineel. Het spel verscheen in 1999 en liet je op dino’s knallen in de stijl van Resident Evil. Niet toevallig, want het spel komt uit de stal van Capcom. En aangezien de uitgever een gigantische hit scoorde met de remake van Resident Evil 2, vragen veel fans zich nu af of Dino Crisis een HD-behandeling krijgt.

Frappant genoeg begon het verhaal met een tweet van winkelketen GameStop USA. De retailer peilde namelijk bij de fans of zij graag een nieuwe Dino Crisis zouden zien. Niet veel later ging de tweet weer offline, net alsof de retailer iets gedaan had wat niet mocht. Aandachtige twitteraar Jawmuncher had er echter al een screenshot van:


Check daarnaast ook de onderstaande tweet, die de antwoorden van GameStop op zowel Steelseries als een andere hoopvolle twitteraar meedeelt. In beide gevallen lijkt het of GameStop meer weet heeft van een eventuele Dino Crisis Remake of game. Allicht komen we het op E3 te weten…

Een reactie achterlaten