fbpx

Onthullen Sony en Burger King morgen het PS5 Home-menu?

burger king PS5

Wie het officiële Twitter-account van PlayStation volgt, heeft ongetwijfeld een bizarre tweet zien passeren van Burger King. Sony deelde namelijk een filmpje van de fastfoodtent omdat het overduidelijk een link heeft met de PlayStation 5. Gaat het om een nakende PS5 giveaway? Of is Sony van plan de user interface van zijn next-gen console te onthullen via de burgerketen?

In de video zien we Burger King himself die het zakje van zijn bestelling opent. Al zit daar wel een vreemd soort burger in, want zijn gezicht licht blauw op en kijkers krijgen een speciale tune te horen. Is dit het opstartgeluid van de PS5? Het lijkt zo. Of dit ook betekent dat Sony de handen in elkaar slaat met Burger King om het Home-scherm van de PS5 te onthullen, is een gok. Het zou een ietwat bizarre strategie zijn, maar wij kijken van niets meer op.


Op het einde van de video loopt Burger King met zijn lichtgevende bestelling het beeld uit, waarna de Amerikaanse datum 10.15 verschijnt. Best beide Twitter-accounts in de gaten houden dus op 15 oktober…

In ieder geval krijgen wij spontaan zin in hamburgers. Iemand die een Triple Whoppermenu wil droppen op de redactie? Niemand?

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten