fbpx

Oostenrijkse webshop lekt nieuwe Need for Speed

Tijd je om racehelm weer uit de kast te halen, want als we de Oostenrijkse retailer Gameware mogen geloven, krijgen we dit najaar een nieuwe Need for Speed. Volgens de webshop heet de nieuwste telg Need for Speed Heat. Ook zwierde de winkel de box-art online, al kan het natuurlijk gaan om een placeholder.

Op de box-art zien we een McLaren P1 in een street setting. Allicht mogen we opnieuw met luid ronkende motoren over het asfalt scheuren. Wij hopen alvast dat de game de richting opgaat van Need for Speed: Underground, want Payback van twee jaar geleden wist onze honger naar vette straatraces niet helemaal te stillen.


Dat een nieuwe Need for Speed net nu opduikt, is uiteraard geen verrassing. Uitgever EA liet al verschillende keren vallen dat we dit najaar een nieuwe game in de reeks mogen verwachten. Ons vermoeden is dat-ie op Gamescom aangekondigd wordt. Of het effectief Need for Speed Heat wordt, dat blijft nog maar de vraag.

Hieronder kan je in ieder geval de placeholder van Gameware checken. Ondertussen is er op de website geen spoor meer te bekennen van de game, wat het gerucht toch een zekere geloofwaardigheid geeft, aangezien Gameware waarschijnlijk op de vingers getikt werd door EA. Zonder bevestiging blijft het natuurlijk een gerucht, dus neem het nieuws voorlopig nog met een korreltje zout.

Need for Speed

Een reactie achterlaten