fbpx

Officiële South Park figurines nu te koop

Ubisoft is gestart met de verkoop van vier figurines uit South Park: The Fractured But Whole. Deze UbiCollectibles brengen een miniatuurvorm van de iconische helden uit de nieuwe game. Voor de ontwikkeling ervan werkt de uitgever samen met South Park Studios.

Volgende figuren zijn beschikbaar als standalone en sommigen in een verzamelpakket:


  • The Coon: Cartmans alter ego wil de held worden die de stad nodig heeft, om gerechtigheid te brengen in South Park. Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 8,5 cm groot*.
  • Professor Chaos: Butters Stotchs alter ego wil al zijn hele leven de meest beruchte superheld allertijden te worden. Professor Chaos is nu verkrijgbaar en is 8 cm groot.
  • Mysterion 3”: Het onbekende kind poseert in zijn prachtige slip. Wanneer het geweld toeneemt en donkere tijden aanbreken, vertrouwt hij op zijn echte superkracht: hij kan niet dood! Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 7,5 cm groot.
  • Mysterion 6”: Kenny’s alter ego poseert staand in de wind, klaar om de straten te verlossen van criminaliteit. Hij is het symbool dat de stad nodig heeft. Iemand die waakt over de stad, een stille kracht. Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 18,8 cm groot.

De beeldjes zijn nu te bestellen via de officiële Ubisoft Store en verschijnen op 12 december.

Een reactie achterlaten