fbpx

Oblivion maakt comeback in Elder Scrolls Online: Blackwood

Zenimax Online Studios heeft het nieuwste hoofdstuk van Elder Scrolls Online onthuld. Deze keer mogen we afzakken naar de provincie van de reptielachtige argonians in Elder Scrolls Online: Blackwood. De uitbreiding verschijnt in juni.

De hoofdslechterik in deze Blackwood-expansie is de Daedric prins Mehrunes Dagon, die we kennen als opperheer van het Oblivion-rijk. Yup, je zal dus opnieuw deze helse omgeving mogen verkennen.


De nieuwe Gates of Oblivion verhaallijn wordt geïntroduceerd via de Flames of Ambition-uitbreiding in maart. Het gros van het avontuur zal je dan kunnen beleven in de Blackwood expansie, die in juni volgt. Maar dat is niet alles, want het avontuur zal zo’n jaar duren en heeft nog twee kleinere uitbreidingen in petto. Al heeft Zenimax daar nog niets van gelost.

Natuurlijk levert Blackwood de bulk van de nieuwe content aan, met een compleet nieuwe regio, een verhaal van meer dan 30 uur spelplezier, nieuwe companions, extra trials, een hoop nieuwe dungeons en nog veel meer. Een goed gevulde uitbreiding dus, zoals we gewend zijn van Elder Scrolls Online.

Check de trailer hierboven voor een eerste kennismaking. Heb je ook plots zin om The Elder Scrolls IV: Oblivion nog eens op te starten?

Een reactie achterlaten