fbpx

Nu al cheat software voor Call of Duty: Black Ops Cold War te koop

call of duty black ops cold war fireteam dirty bomb screen

Hoewel Call of Duty: Black Ops Cold War nog niet in de rekken ligt, zijn hackers al volop cheat software voor de game aan het verpatsen. Die software laat spelers toe om silhouetten van vijanden door muren te kunnen zien en automatisch te richten met een een aimbot.

Maar hoe hebben de hackers deze software al kunnen ontwikkelen? Dankzij de beta van Black Ops Cold War enkele weken geleden. Gezien de engine voor de game dezelfde is als die van Modern Warfare, waren er weinig obstakels om de bestaande cheat software ook op Black Ops Cold War toe te passen.


Ryan Schrum, aka Schruminat0r en ontwikkelaar van de Perfect-Aim cheat, geeft wel toe dat-ie de software waarschijnlijk moet aanpassen eens de game in rekken ligt, maar beweert eveneens dat dat maar een paar uur zal duren. Misschien enkele dagen als Activision zijn anti-cheat volledig hernieuwt.

Je zou denken dat een overwinning beter gesmaakt wordt als als ze eervol behaald is, maar Schrum heeft zo’n 12000 abonnees op YouTube, die allemaal zitten wachten op de cheats. Het lijkt erop dat de servers voor de PC-versie dus meteen af te rekenen krijgen met een hoop valsspelers. Zonde, want meedoen blijft nog altijd belangrijker dan winnen. Hopelijk haalt Activision de banhamer dus snel boven.

Een reactie achterlaten