fbpx

Nog meer ruften met Season Pass van South Park

Volgende week ligt South Park: The Fractured But Whole in de rekken. Trek dus alvast een onderbroek over je jeans, want jij mag de superheld uithangen in Amerika’s meest geschifte bergdorpje. Er komt ook een Season Pass aan, waarvan Ubisoft net alle details heeft gelost.

De season pass bevat drie uitbreidingen:


  • Danger Deck: spelers gaan de ultieme combat-ervaring aan via Doctor Timothy’s Danger Deck, waarmee je exclusieve kostuums en artefacts kan unlocken. Een gevechtsarena dus, die beschikbaar is vanaf december.
  • From Dusk till Casa Bonita: spelers slaan de handen in mekaar met The Coon en Mysterion om een demonisch gevaar uit te schakelen in Cartman’s geliefde restaurant Casa Bonita. Vanaf 2018 in de digitale rekken.
  • Bring The Crunch: nog meer verhaal-DLC. Hiervan zijn de details nog niet bekend, al zal de uitbreiding wel een nieuwe Hero-class toevoegen. Verschijnt in 2018.

Verder zal de season pass ook kleinere dlc toevoegen, zoals de Relics of Zaron, dat een nieuwe kostuum en vette perks naar de game brengt. Daarnaast is er ook Towelie: Your Gaming Bud. Je weet wel, de wiet-rokende handdoek die je talloze fantastische tips geeft.

Vergeet trouwens niet dat de Gold Edition van South Park: The Fractured But Whole geleverd wordt met de season pass. Al kan je de season pass en ook alle uitbreidingen apart kopen.

De nieuwe South Park-game ligt vanaf 17 oktober in de rekken. Ga jij opnieuw op avontuur met de etterbakjes?

 

Een reactie achterlaten