fbpx

Nog geen microtransacties in grote update Star Wars Battlefront II

Terwijl de community van Star Wars Battlefront II argwanend uitkijkt naar de toekomstige updates van de game, komt DICE met een grote update zonder de beruchte microtransacties. In patch 1.2 ligt de nadruk op het uitbalanceren van verschillende personages en de toevoeging van de Jetpack Cargo-modus.

De patch voegt de nieuwe modus Jetpack Cargo toe. Iedereen wordt uitgerust met een jetpack en een rocket launcher gedurende het hele rondje. Let wel op, want het gaat om een tijdelijk speltype dat voor een beperkte tijd speelbaar zal zijn. DICE voegt ook een aantal uitdagingen toe waarmee je tijdelijk enkele skins kan verdienen. Specifiek gaat het om gethematiseerde Hoth-kledij voor Luke, Leia en Han Solo.


Custom Arcade krijgt een aantal nieuwe maps: Kashyyyk, Hoth, Endor, Crait, Jakku en Death Star II. Heel wat helden, wapens en locaties zijn opnieuw uitgebalanceerd uit deze update. De grootste aanpassing zit de ontwijkende rolbeweging. De huidige versie was te sterk doordat je minder schade opliep en zelfs geen hinder ondervond van aanvallen met een light saber. Deze ‘voordelen’ blijven aanwezig, maar voor een zeer beperkte tijd. Het idee is dat spelers beter moeten timen wanneer ze een ontwijkende rol doen.

De volledige lijst met alle aanpassingen van patch 1.2 is terug te vinden op het officiële forum van Star Wars Battlefront II.

Een reactie achterlaten