fbpx

Nintendo zoekt beste Mario Kart-speler van de Benelux

mario kart 8 season benelux

Scheur je als een driftkoning door de bochten van Mario Kart 8? Mik je bananen en schildpad als een pro? Dan moet je even opletten. Nintendo zoekt namelijk de beste Mario Kart 8 Deluxe-speler van de Benelux en organiseert daarom een toernooi. Helemaal online en je kan een vette LEGO Nintendo Entertainment System-set winnen!

Het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux-toernooi bestaat uit vier verschillende cups. Eentje per seizoen. De eerste is de Spring Cup en vindt plaats op zaterdag 29 mei van 19u tot 20u. Wat moet je doen? Gewoon Mario Kart 8 Deluxe opstarten, vervolgens ’toernooi’ selecteren in het online menu en onderstaande code ingeven. En goed racen natuurlijk.


De winnaar van de Spring Cup krijgt een LEGO Nintendo Entertainment System-set van 230 euro opgestuurd. Maar je kan ook prijzen winnen door je beste racemoment te delen op Twitter. Gewoon je video tweeten met #Springcup en je maakt kans op een Mario Kart 8 Deluxe-opberghoes of één van de goodiebags

Neem je aan de vier verschillende cups deel en ben je bij de beste 12 racers? Dan mag je naar de grote finale. De winnaar ontvangt dan de grote Mario Kart 8 Deluxe-trofee en wordt benoemd tot de beste Mario Kart-speler van de Benelux.

De toernooicode voor de Spring Cup die je in het in-game menu moet ingeven is: 1175-7686-1227.

Meer informatie en details over het toernooi kan je terugvinden op de toernooiwebsite. Veel geluk!

NBX MK8D SC MainVisual 2x1 logo

Een reactie achterlaten