fbpx

Nintendo verwacht geen uitstel voor Breath of the Wild 2

breath of the wild 2

Goed nieuws voor wie die zitten te wachten op The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Nintendo heeft bekendgemaakt dat de ontwikkeling van die game op schema zit en er dus ook geen uitstel komt. Sterker nog: de game zou voorlopig verschijnen in november 2022.

Het nieuws komt van IGN-baas Peer Schneider. Zo vertelt hij in de nieuwste IGN podcast dat hij persoonlijk aanwezig op The Game Awards 2021 en er een praatje heeft geslagen met verschillende personen uit de industrie. De vertegenwoordiging van Nintendo vertelde hem dat Breath of the Wild 2 nog steeds gepland is voor release in 2022:


Tijdens de podcast vertelt hij dat 2022 een belangrijk jaar wordt voor Nintendo: “De afwezigheid van de uitgever bij The Game Awards is geen voorteken dat Breath of the Wild 2 uitgesteld is. Of dat Nintendo geen grote titels in de pijplijn heeft. Want de mensen van Nintendo zijn echt wel enthousiast over 2022.”

Later in de podcast verwijst hij naar een specifieke releasedatum in november, al kan dat natuurlijk een eigen voorspelling zijn. Nu goed, als Breath of the Wild 2 effectief in november lanceert, zullen we het allicht pas weten rond de E3-periode.

Wat denk jij?

Een reactie achterlaten