fbpx

Nintendo Switch krijgt vette Pokémon editie

Om de release van Pokémon: Let’s Go, Eevee! en Pokémon: Let’s Go, Pikachu! te vieren, gooit Nintendo een speciale editie van zijn hybride console op de markt. De Nintendo Switch Pikachu & Eevee Edition staat volledig in het teken van de games, compleet met nieuwe kleurtjes voor de Joy-Cons.

Laten we even de console van dichtbij bekijken. Op het Nintendo Switch Dock staan beide starter-Pokémon afgebeeld. Hun lijfjes lijken over te gaan in de gedockte Nintendo Switch, zodat de Joy-Cons met beetje fantasie als hun staart kunnen dienen.


Pikachu

Geen wonder dat de beide controllers dan ook een opvallende kleur hebben. De linker Joy-Con is lichtbruin voor Eevee en de rechtse is geel voor Pikachu. Als we de achterkacht van de Switch bekijken, zijn er zelfs silhouetten van beide Pokémon op afgebeeld.

Maar dat is niet alles, want bij deze speciale Nintendo Switch krijg je natuurlijk de game, ofwel Pokémon: Let’s Go, Eevee!, ofwel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en natuurlijk een Poké Ball Plus, die je kan gebruiken als controller om virtuele monstertjes in de game mee te vangen.

De Nintendo Switch bundel verschijnt op 16 november, samen met beide games.

Een reactie achterlaten